Werkwijze

Animal Communication vraaggesprek voor dieren; voor alle vragen aan uw dier!

Vooraf: Kern van ons werk is het komen tot een conclusie van de situatie van uw dier, door uw vragen aan het dier door te geven en omgekeerd de antwoorden van het dier weer aan u. Wij doen geen behandelingen en ook geen verkoop van middelen. Eventueel kunnen we verwijzen naar deskundigen of specialisten. En u bent uiteraard vrij om uw eigen deskundigen altijd te raadplegen.

Gezien de enorme drukte, kunnen wij u en uw dier niet meer in uw vertrouwde omgeving bezoeken voor een vraaggesprek op locatie.

Maar we hebben er een goed alternatief voor. Slechts bij uitzondering is het nodig om nog op locatie te komen, dus dat moet eerst in onderling overleg besproken worden. Ondanks dat we geen actieve reclame maken voor ons werk, is het steeds erg druk. De nieuwe klanten zijn altijd mensen, die van anderen gehoord en ervaren hebben, dat ze door ons met goede resultaten geholpen zijn.

 

1. Het WhatsApp video-vraaggesprek

Een andere heel goede mogelijkheid is namelijk een live Whatsapp video-vraaggesprek (1); daarin  kun je net als bij een bezoek al je vragen stellen en hoor je meteen de antwoorden van jouw dier, waar je zelf weer op kunt reageren. We hebben ondertussen veel ervaring om het op deze manier te doen en het gaat prima zo. Vrijwel al onze buitenlandse klanten en klanten op afstand bedienen we al ruim 3 jaar zo, en tot tevredenheid.

Verder doen we ook een schriftelijk foto-vraaggesprek (2). Dit is niet interactief. Zie verderop hieronder.

Het is belangrijk dat u zich voorbereidt op het vraaggesprek. Bedenk van tevoren goed wat u precies wilt weten en schrijf uw vragen alvast op of maak minstens een lijstje met onderwerpen. U kunt die vragen dan tijdens het vraaggesprek stellen. In de loop van het vraaggesprek mag u hierop aanvullende vragen stellen. De aantekeningen van het gesprek krijgt u na afloop, als u dat wil. Het is uw verantwoordelijkheid wat u met de antwoorden van uw dier doet. U kunt eventuele wensen van uw dier volgen en uitvoeren of niet; of zelf interpreteren en wijzigen. Wij zorgen alleen dat uw vragen bij uw dier komen en dat u de antwoorden daarop van uw dier krijgt, zodat u na afloop een conclusie over de situatie heeft.

Een vraaggesprek met uw dier duurt gemiddeld tussen 30 en max. 45 minuten. Daar komen uitleg vooraf en afwerking achteraf door  de assistente nog bij. Maak tijd vrij voor in totaal anderhalf uur.

Stel geen vragen waarop u het antwoord eigenlijk niet wilt weten of vragen waarbij u niet tegen het antwoord kunt. De vragen kunnen over allerlei dingen gaan, bijv. fysieke klachten, angst, voeding, contact en match met de eigenaar, moeilijkheden in de training, overeenkomsten tussen de ambities van dier en ruiter, etc.

Mocht uw dier om middelen vragen, dan is het goed te weten dat wij niets verkopen. 

Wijzelf verkopen geen middelen, omdat we onafhankelijk willen zijn en ook blijven; verder hebben we ook geen opleiding voor gebruik ervan gevolgd, het gaat hier namelijk alleen om een communicatie-gave. U houdt zelf de verantwoordelijkheid voor de verzorging van uw dier. U beslist geheel vrij over het wel of niet geven van de middelen aan uw dier. 

Wij raden aan de werking en dosering ervan allemaal te checken op internet, bij de leverancier en bij uw dierenarts, dat is verder geheel aan u. Lees ook alle bijsluiters hiervoor.

Wat doet de assistente van de Animal Communicator?

Zij kan u helpen met het stellen van vragen tijdens het vraaggesprek. Fred concentreert zich op het dier. U wilt achter de oorzaak van problemen komen en daarvoor is het essentieel dat de goede vragen gesteld worden, om zo een goede conclusie te kunnen vaststellen. Verder schrijft zij globaal op wat de antwoorden van uw dier zijn, zoals Fred ze hardop voorleest, zodat u niet persé  de vragen/antwoorden in detail hoeft te onthouden. Na afloop krijgt u deze globale aantekeningen.

Privacy

Wij zien dat  er soms persoonlijke informatie uit het vraaggesprek kan komen. Wij houden zowel het feit dat er een consult is geweest, als de inhoud van de vragen en antwoorden vertrouwelijk.  Wij zullen dit met niemand delen, behalve met de aanvrager/eigenaar van het dier.

2. Het schriftelijk foto-vraaggesprek

Hierbij stuur je via mail:

•       Een recente foto van je dier; zonder andere dieren of mensen erbij

•       De naam

•       Het geslacht en wel/niet gesteriliseerd of gecastreerd

•       De leeftijd

En erbij dan max. 15 vragen over de onderwerpen die voor jou belangrijk zijn.  Antwoorden volgen via de mail meestal binnen 1 week tot 10 dagen na ontvangst, behalve tijdens vakantie.  Dit is dus niet interactief, je kunt hierbij niet direct reageren op de antwoorden van jouw dier.

 

 

logo hoevederegenboog

Fred Peters
Hoevenstraat 8
5986 ND  Beringe

Contactgegevens

Tel. (06) 536 932 26 
fred.h.m.peters@hotmail.com

Samenwerking

Met deze sites wordt samengewerkt in Animal Communication:

www.stichtingmelief.nl